Suunnitelmallinen IT-toimisto

Digitalisoimme vanhoista asenteista uusia mahdollisuuksia.

Perinteistä poikkeava

Perinteisten IT-palveluiden lisäksi olemme tuoneet tarjolle uudenlaista näkemystä ICT-palveluntarjoajan roolista yritysasiakkaille. Näemme tulevaisuutemme perinteisen ICT-laitetoimittajan ja -palveluyrityksen lisäksi myös asiakkaamme tärkeimpänä digitalisaation mahdollistajana. Tarjoamalla digitalisointipalveluita, voimme luoda asiakkaalle uudenlaista lisäarvopalvelua, mitä perinteisistä IT-taloista ei ole välttämättä saatavilla. 

Next

Lähellä asiakasta

Palvelemme yritysasiakkaitamme pääasiallisesti Turun alueella ja toimistomme löytyykin Turun Länsirannasta, Aurajoen läheisyydestä. Toimistorakennuksemme on v.1935 valmistunut Turun Laivastoaseman varikkorakennus, joka aikoinaan varastoi torpedoja, mutta vuodesta 2016 asti se on varastoinut tietotekniikkaa.

Next

"Yrityksen tietotekniikan merkityksen kasvaessa, 

OmaTuen rooli tulevaisuuden suunnannäyttäjänä vahvistuu"

Uudenlaisella tavalla katsomalla luomme yritysasiakkaillemme markkinoiden parhaimmat ICT-kokonaisuudet. Näemme tulevaisuuden eri tavalla kun monet muut ja tämä tekee meistä tärkeän kumppanin suunniteltaessa oikeanlaisia ohjelmisto-, palvelu- ja laitekokonaisuuksia. Suunnitteluvaiheessa annamme asiakkaillemme kattavan paketin asiakkaan valittavaksi, joka muodostuu vahvasta alan kokemuksesta, markkinoiden tuntemuksesta ja vahvoista näkemyksistä tulevaisuuden suunnasta. Elämme aikaamme edellä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nykypäiväisen ratkaisun sijaan tulevaisuuden ratkaisun. Tällä tavoin yrityksen kilpailukyky kasvaa ja me jatkamme ladun tekemistä asiakkaillemme.